Okulumuz Hakkında

Yassıkaya İlkokulu
Yassıkaya Köyü TAŞLIÇAY/AĞRI
0472 551 24 57
0472 551 20 18
https://yassikayailkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Çalışanların gerekenleri yaparken kendilerinden emin oldukları öğrenmenin temel ihtiyaç olarak kabul edildiği farklılıkların hoş görüldüğü öğrenen ve öğretenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olduğu, düşüncelerin özgürce ifade edilebildiği, rekabetçi değil, işbirlikçi bir ortamın olduğu okul ile çevrenin bütünleştiği çağdaş eğitim ve sosyal aktivitelerde örnek bir kurum olmak ve bunu sürdürmek.

MİSYON

Biz; kömür parçasından elmas elde etmeyi hedefleyen, yeniliklere açık, kendi kendini yetiştirebilen personel kadromuzla teknolojiyi kullanarak, kendini en iyi şekilde ifade edebilen ileriye dönük amaçları olan, insan haklarına saygılı kendisiyle barışık, sorumluluk sahibi insanı seven insani ve ahlaki değerleri benimsemiş taklitçilikten uzak araştırmacı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını seven birbirlerine tahammül edebilen bilinçli bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :33
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 14:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Gidiş dönüş günlük servisle sağlanmaktadır.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 30 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy halkı, Azerbaycan Türklerinden oluşmaktadır. Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları